Innsikt

Innsikt / Flyplass

Flyplass 3D kart

3D kart med annonsør-plasseringer på våre fire største flyplasser i Norge - Oslo Lufthavn, Bergen Lufthavn, Stavanger Lufthavn og Trondheim Lufthavn.

Les mer
Innsikt / Analyse, Flyplass og Kampanje-effekt

Takeoff for flyplass-annonsering

En ny analyse fra Nielsen USA viser at nærmere 60% av reisende mener at annonsering på flyplass signaliserer produkter av høy kvalitet. Med andre ord bidrar kanalen i seg selv til å bygge merkevaren.

Les mer
Innsikt / Analyse, Inspirasjon og Reisetall

Målgruppe: Pendleren

Tall for 2015 viser at det var 341 millioner reiser med kollektivtransport i fjor i Oslo og Akershus. Vi har tatt en nærmere titt på denne gruppen mennesker - pendlerne - for å undersøke hva de har til felles. Ta en titt på infografikken.

Les mer
Innsikt / Inspirasjon, Kampanje-effekt

Hvorfor utendørsreklame?

Vi mener at det er 3 ting som skiller oss fra andre mediekanaler, og som gjør at de aller fleste kampanjer har god nytte av elementet utendørsreklame for å styrke totalkampanje og resultat.

Les mer
Innsikt / Analyse, Flyplass og Nyheter

Ny brukerundersøkelse fra OSL

Epinion utførte i mars 2016 en større brukerundersøkelse på Oslo Lufthavn, på vegne av Clear Channel. Den ga interessant innsikt i passasjerers adferd og preferanser.

Les mer
Innsikt / Inspirasjon

Hva er utendørsreklame – egentlig?

Utendørs er én av de eldste annonseringsformene vi har. Men gammel betyr på ingen måte ikke gammeldags! Utendørs er heller ikke bare utendørs - det er i høyeste grad innendørs, på for eksempel kjøpesentre og flyplasser. Og, de digitale mulighetene er grenseløse!

Les mer
Innsikt / Analyse, Mediemiks

Mediedøgnet

Her er en infografikk fra våre danske Clear Channel-kolleger. Den er basert på undersøkelser omkring befolkningens medievaner. Publikum eksponeres for utendørsreklane hver eneste dag, og våre flater er der hvor folk befinner seg - om de reiser til og fra jobb, handler, når de ferdes i bymiljøet eller er på flyreise. Utendørs forsterker også kampanjer i andre medier ved å gi høy dekning og frekvens på tidspunkter hvor det normalt ellers er et lavt medieforbruk.

Les mer
Innsikt / Analyse, Kampanje-effekt

Effektstudier med Nielsen

Nielsen-tester gir klar indikasjon - utendørsreklame har salgsutløsende effekt. Vi gjennomfører jevnlig tester med kunder for å dokumentere effekten av utendørs-annonsering. Studiene viser at Adshel-annonsering i nærheten av butikk kan gi signifikant økning av omsetningen.

Les mer
Innsikt / Analyse, Inspirasjon

Målgruppe: Fashionistaen

Her er en infografikk fra våre svenske Clear Channel-kolleger, som viser karakteristika ved den såkalte Fashionistaen. Vi tror at det er mange elementer fra studien i Sverige som er overførbare til norske forhold. Se hele infografikken nedenfor.

Les mer

Ring oss

På 22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no